Tips Om Hvordan Du Kjøper Smykker Av Høy Kvalitet

Det er mye mer å eie smykker enn å være prangende og bruke ekstravagante mengder penger. Det kan bli din arv og er en veldig god investering. Du må absorbere alle rådene du kan, som vil vise deg hvordan du velger kvalitetssmykker og tar vare på det riktig.

Vær forsiktig med din smykker lagring. Det er bedre å bruke bokser, rom, holdere og kroker for å holde brikkene atskilt. Ikke bare putte dem i en stor, uorganisert haug. Dette kan skade skjøre, delikate smykker, og halskjeder kan bli svært viklet inn i andre smykker stykker.

Identifiser hva slags stein i hver bit du vurdere. Naturlige edelstener og imitasjon edelstener har blitt med nylig av syntetiske edelstener, noe som gjør tre hovedkategorier. Imitasjon har liten verdi, som det er generelt plast, mens syntetiske og naturlige anses å være ekte edelstener. Naturlige edelstener er minelagt, mens syntetiske edelstener er kunstig dyrket.

Når du shopper for diamanter, sørg for at du handler for dem basert på deres fire viktigste kriteriene: farge, kutt, klarhet, og karat. Fargen refererer til nyansen av steinen. Snittet refererer til måten at steinen er fashioned, slik som prinsesse og firkantede kutt. Klarhet refererer til flawlessness av steinen. Den karat refererer til vekten av steinen.

Smykker er et fint tilbehør til ethvert antrekk. Jeans og en t-skjorte kan se så vanlig ut, men sammen med et søtt, tykt armbånd, eller et morsomt par øredobber, kan selv det kjedeligste antrekket se unikt ut. Et fargerikt choker halskjede kan lyse opp ethvert utseende, og et unikt beaded ankelarmbånd kan følge med noe gammelt skjørt. Bland og match tradisjonelt utseende med utradisjonelle smykker stykker for å lage one-of-a-kind utseende du vil elske.

Å finne riktig smykke å bære for en spesiell anledning kan være en vanskelig oppgave. Hvis du har på deg håret i en up-do, kan et par dinglende øredobber se fint ut. Mens hvis du har på deg en kjole med et «travelt» mønster, kan et enkelt halskjede og studded øredobber være mer hensiktsmessig. Basere smykker av antrekket ditt og hva som vil utfylle det, og du vil være sikker på å finne det riktige stykket for den spesielle anledningen.

Når du kjøper det noen anser for å være det viktigste smykket i et forhold, forlovelsesringen, sørg for at det er av høy kvalitet og har flott design. Du vil ha en ring med mange hånddetaljer som viser fint håndverk.

Når du bestemmer deg for smykker for bryllupet ditt, sjekk ut forskjellene mellom kjøp og leie. Hvis du bare planlegger å bruke disse ekstravagante brikkene en gang, kan leie være det beste alternativet. Men hvis du føler at du ville bruke den igjen, eller ønsker å holde det som et minne, kan kjøp være det beste valget.

Mens du har smykker er veldig fint, bør du være veldig forsiktig med prosessen med å få det. Det er mennesker over hele verden som bruker all sin tid på å preying på naive. Følge disse tipsene vil hjelpe deg å oppdage et problem når det er en.

Din Egen Smykkesignaturstil